Devrim Kartal

Mersin, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve Gençlik Merkezleri arasında büyük bir heyecana sahne olan “Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi (Gençlig) Akdeniz Bölge Şampiyonası”na ev sahipliği yapıyor.

16-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Silifke'deki Kapızlı Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı'nda gerçekleştirilen bu önemli organizasyon, 3X3 Basketbol, Futbol ve Masa Tenisi olmak üzere üç farklı branşta 8 ilden toplam 184 Gençlik Merkezi üyesi ve gönüllü genci bir araya getiriyor.

Şampiyona, bugün yapılan kura çekimi ile resmen başladı. Açılış seremonisi ise 17 Nisan 2024, saat 09.30'da, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Daire Başkanı İsmail Haspolat, Mersin Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Cafer Bozkurt ve Silifke Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe'nin katılımıyla yapılacak.

Mersin Valiliği'nden Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı Mersin Valiliği'nden Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı

Bu etkinlik, gençleri sporun birleştirici gücü etrafında toplayarak, hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kura çekimi gerçekleşen ve büyük bir rekabete sahne olması beklenen “Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi (Gençlig) Akdeniz Bölge Şampiyonası”na katılan tüm genç sporculara başarılar diliyor.

Editör: Devrim Kartal