Devrim KARTAL

Ahmet Serkan Tuncer, Türkan Saylan'ı Anma Etkinliğine Katıldı Ahmet Serkan Tuncer, Türkan Saylan'ı Anma Etkinliğine Katıldı

Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, dün akşam Memleket Partisi'nden rakibi Ozan Mehmet Bozdoğan'ın seçim çalışması sırasında kullandığı araca pompalı tüfekle düzenlenen saldırı hakkında geçmiş olsun dileklerini iletti ve olayı şiddetle kınadı.

Boltaç, yaptığı açıklamada, her türlü sözlü ve fiziksel şiddetin karşısında olduklarını ve bu tür eylemlerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Seçim sürecinin sadece bir yarıştan ibaret olduğunu belirten Boltaç, şiddet olaylarının hiçbir başarıyı anlamlı kılmayacağını ifade etti.

Boltaç'ın mesajında, "Biz eli kanlı bir seçim değil, delikanlı bir seçim istedik, istiyoruz. Ve bunun için de sonuna kadar mücadele edeceğiz," sözleriyle seçimlerin şiddet unsurlarından arınmış, adil ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, tüm adaylara ve siyasi sürece gönül vermiş vatandaşlara yönelik şiddet eylemlerinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Editör: Devrim Kartal