"Güneş ile Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 4 gün.

En Temiz Kalpli 3 Burç Açıklandı En Temiz Kalpli 3 Burç Açıklandı

Coşku ve iyimserliğin yükselmesi anlamına gelmektedir. Bu birkaç gün kendinize ödül verin, şımartın biraz. Koruyucu kalkandır. Şöyle örnek vereyim; bir kaza olur ama siz burnunuz bile kanamadan kurtulursunuz. Neşe ile ilişkilidir, bugünden sonra gayet neşeli, eğlenceli, fırsatların bol olduğu süreç başlıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek anlamına gelir, bu hafta yeni bir eğitime başlamak için de çok uygun.

Uluslararası işleriniz problemsiz hallolur. Bir ilişki, bir proje ya da bir iş başlatmak için çok verimli bir zamandır. Büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, hayatınıza iş anlamında, özel anlamda, maddi anlamda, fırsat ve şans gelebilir, gelen fırsatları elinizin tersiyle itmeyin. Kendi içinizde denge sağlayabilir, istikrarlı kararlar alabilirsiniz. Bu transitte sağlığınıza özen göstermek konusunda adım atabilirsiniz.

Şans, iş fırsatları, güçlü kişilerden gelecek destek veya kendinizi geliştirdiğiniz birikimler ışığında size gelebilir Özellikle toprak grubu burçlar arasında olması; maddi fırsatlar ve güzel gelişmeler, toprakla ilgili güzel haberler, gayrimenkul, taşınmaz mallarla ilgili, orta- uzun vadeli yatırımlarla ilgili olumlu bir sürece işaret eder."

Kaynak: İmece Gazetesi