Denizde Güvenliğe Dikkat! Denizde Güvenliğe Dikkat!

Temizlikte doğal yöntemlerden yardım alarak kimyasal içerikli ürünler kullanmadan temizliği tamamlayabilirsiniz. Temizlikte çamaşır suyu kullanmak istemeyenler için hazırlanan bu doğal karışım sayesinde banyo temizliği gibi zorlu temizliklerde zorlanma devri bitiyor

Çamaşır suyu gibi güçlü kimyasal içerikli temizlik ürünlerinden uzak kalarak temizliği tamamlamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği bu doğal karışım ile kireç lekesi gibi zorlayıcı lekeler artık saniyeler içerisinde çıkacak. İşte temizliği hem kolay hem sağlıklı hale getiren doğal karışım:

karbonat-r9kp

Doğal bir temizlik malzemesi hazırlamak istediğiniz zaman karışınıza ilk çıkan ürün karbonat olacaktır. Temizlikte doğallık arayanların kolaylıkla tercih edebileceği karbonatın kullanımı hem temizliği daha kısa hale getirir hem de kimyasallardan uzak kalmanıza yardımcı olur. 

Temizliği kolaylaştırmak için hazırlanan doğal karışım içerisinde beyaz sirke ve karbonat bulunuyor. Beyaz sirkenin doğal beyazlatıcı etkisi ve beyaz sirkenin asidik yapısı ile güçlü bir temizlik ürünü elde etmek için bir sprey şişesi içerisine 1 su bardağı beyaz sirke, 2 yemek kaşığı karbonat ve 1 su bardağı su ilave edin. Kapağı kapatarak çalkalayın. Karışım homojen hale geldiğinde dilediğiniz alanda kullanabileceğiniz doğal temizlik ürününüz hazır demektir. 

Kaynak: İmece Gazetesi