Akdeniz'de Başkanlık Koltuğuna Çocuklar Oturdu Akdeniz'de Başkanlık Koltuğuna Çocuklar Oturdu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’den yeniden aday gösterilen Vahap Seçer, hafta sonunu yoğun bir programla kapattı. Gülnar’dan Mut’a, oradan merkez ilçelere geçen Başkan Seçer, gittiği yerlerde yoğun bir ilgiyle karşılandı. Seçer, Demirtaş’ta da CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız ile seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

“AYIRIM YAPAMADAN HİZMET VERDİK”

Gülnar’da önce merkez pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelen Başkan Seçer, ardından Zeyne Mahallesi’nde Açık Hava Toplantısı gerçekleştirdi. Burada konuşan Seçer, “Seçimleri açık ara farkla kazanarak görevimize devam edeceğiz dedi.  Kırsal bölgelerin yol konusunda yaşadığı sıkıntıları çözmek için Büyükşehir olarak sadece sorumluluk alanlarındaki değil, sorumluluk alanları dışındaki yollarda da çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktaran Seçer, bugüne kadar Zeyne’de yapılan yol çalışmalarının rakamsal verilerini paylaştı. Çalışmaların gelecek dönemde de artarak devam edeceğini kaydeden Seçer, “Mersinlilerin sayesinde 1 Nisan’da yine görevimize devam edeceğiz. Hem de açık ara farklı kazanarak devam edeceğiz” dedi. Mevcut imkanları en iyi şekilde kullanarak Tarsus’tan Anamur’a kadar hiçbir ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini belirten Seçer, kendileri için yurttaşın oy verdiği parti değil, ihtiyacının önemli olduğunu söyledi. Seçer, “Mevcut imkânlarımızı yurttaşlarımız için en güzel şekilde kullanarak herkese adaletli hizmet ettik” diye konuştu.

MUT’A ÇIKARMA

Mut’ta da konuşma yapan Seçer, hizmetlerinden memnun olan her yurttaşın 31 Mart yerel seçimlerinde oyuna talip olduğunu aktardı. Seçer şöyle devam etti, “Mersin halkının hangi partiden olursa olsun, partiye değil hizmete oy vereceğinden emin olduğunu söyledi. 31 Mart’ta Hizmet İttifakı’nın kazanacağını vurgulayan Seçer, Mut’ta da bir kadın belediye başkanının kazanacağını ve bundan duydukları mutluluğu dile getirdi. Mersin halkına güvendiklerini ve inandıklarını belirten Seçer, “Mersinimizi, ülkemizi, sizleri ve milletimizi seviyoruz. Hizmetlerimize aynı şevkle ve aynı inançla devam edeceğiz.”

YILDIZ: “TOROSLAR’DA YENİ BİR YAŞAM BAŞLAYACAK”

Başkan Vahap Seçer ile seçim ofisi açılışına katılan CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız,  “Buradaki iradeden anlaşılıyor; önümüzdeki Pazar günü akşamdan itibaren Toroslar’da yeni bir yaşam başlayacak. Toroslar’da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle çok güzel hizmetler yapacağız. Çok ciddi projelerimiz var ama bir gücümüz daha  var; Mersin’de Büyükşehir Belediyemiz ve Başkanımız Vahap Seçer var. Pazartesi gününden itibaren Vahap Seçer Başkanımızın çok büyük bir farkla seçimi kazanacağı belli. Şimdi yapmamız gereken Büyükşehir’in gücünü Toroslar’ın gücüyle birleştirecek olan Toroslar Belediyesi’ni de Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi yapmak” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi