Kadri Duman

Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde kadınlarla bir araya geldi. Sosyal medya hesabından önemli mesajlar paylaşan Boltaç, sosyal belediyecilik anlayışının merkezinde kadınların olacağını vurguladı.

Gün boyunca süren çeşitli etkinliklerle seçim kampanyasına renk katan Boltaç, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri, seçim çalışmalarımızın odak noktası oldu" dedi. Kadınların her zaman kendilerinin odağında, aklında ve gönlünde olduğunu belirten Boltaç, "Onlar, göreve geldiğimizde, sosyal ve katılımcı belediyecilik anlayışımızın referans noktası olacak" ifadelerini kullandı.

G I K3 A C L Xg A A5 A K W

Hatayspor’un Yeni Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Ökkeş Demir'i Ziyaret Etti Hatayspor’un Yeni Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Ökkeş Demir'i Ziyaret Etti

Tarsus'taki kadınlarla yakından ilgilenen Boltaç, günün anlam ve önemine dair düşüncelerini de paylaştı. Etkinliklerde kadınların sorunlarını dinleyen ve onlarla sohbet eden Boltaç, kadınların toplumdaki yerinin güçlendirilmesi ve eşit haklara sahip olmaları konusunda kararlı olduğunu dile getirdi.

Boltaç'ın bu özel günde kadınlarla gerçekleştirdiği buluşmalar, seçim kampanyasına farklı bir boyut kazandırırken, sosyal belediyecilik anlayışına dair verdiği mesajlar dikkat çekti.

Kaynak: İmece Gazetesi