Tuğçe Dokumacı

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, vatandaşları kitap okuma alışkanlığı kazanmaya ve dünyayı kitaplar aracılığıyla keşfetmeye davet etti. Başkan Boltaç, belediyeye ait okuma salonları ve kütüphanelerin haftanın her günü, sabah 08:00'den gece 24:00'e kadar hizmet verdiğini belirterek, Tarsusluları bu mekanlarda vakit geçirmeye çağırdı.

Başkan Boltaç, "Dünyayı tanımanın, farklı kültürleri, tarihi ve bilimi öğrenmenin en önemli yollarından biri kitaplarla keşfe çıkmaktır. Kitap okumak, sadece bilgi edinmek değil, aynı zamanda hayal gücünü geliştirmek ve düşünce ufuklarımızı genişletmektir. Belediye olarak, her yaştan insanımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmasını ve bu zengin dünyayla tanışmasını arzuluyoruz." dedi.

Yeni Müfredat: Seyreltme İle Ne Amaçlanıyor ? Yeni Müfredat: Seyreltme İle Ne Amaçlanıyor ?

Tarsus Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan okuma salonları listesi şu şekildedir:

  • Altaylılar Okuma Salonu
  • Ülker Aydın Okuma Salonu
  • Belediye Etüt Merkezi ve Okuma Salonu
  • Etem Çalışkan Okuma Salonu
  • Zübeyde Hanım Okuma Salonu

Bu salonlar, modern ve konforlu mekanlarıyla okurlara huzurlu bir okuma deneyimi sunmayı hedefliyor. Her bir okuma salonu, geniş kitap koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor ve her zevke hitap eden eserler barındırıyor.

Belediye Başkanı Ali Boltaç, ayrıca, çocuklar ve gençler başta olmak üzere, tüm vatandaşların bu fırsattan yararlanmasını ve kitap okumanın sunduğu sonsuz imkanları keşfetmelerini özellikle vurguladı. Kitap okumanın, yoğun iş ve eğitim hayatının stresinden bir nebze olsun uzaklaşmak ve kendini geliştirmek için eşsiz bir fırsat sunduğunu belirten Boltaç, Tarsus’taki tüm vatandaşları okuma salonlarını ziyaret etmeye ve kitap okumanın keyfini çıkarmaya davet etti.

Fghfghfgh

Kaynak: İMECE GAZETESİ