TERAZİ BURCU

Terazi burcunun hayatı ilişkiler üzerinde döner. Dost canlısı bu burç flörtçüdür de. Güneşin ufukta kaybolmaya başladığı zamanı temsil eden sonbahar ekinoksunun işareti olan Terazi burcu, başkalarının kendisini daha net görmesine ihtiyaç duyar. Sizinle flört ederken bir bakıma kendileriyle de flört ederler. Şakacıdırlar. Çok eğlencelidirler ve bu konuda çok iyidirler.

gunluk-burc-yorumlari-27-ekim-2023-terazi-burcu-yorumu-ve-ozellikleri-4803

AKREP BURCU

Mars tarafından yönetilen duygusal bir su burcu olan Akrepler, flörte yatkındır. Hatta Akrep burcu insanı fiziksel flörtçüdür. Bir akrep ile sohbet ederken bayılmamak imkânsız gibidir. Sizi dünyadaki tek kişi gibi hissettirirler. Ancak flörtten de öte Akrepler eğer sizden hoşlanmışsa daha da derine inme eğilimindedir.

En Yalancı 5 Burç Açıklandı En Yalancı 5 Burç Açıklandı

akrep-burcu-1

YAY BURCU

Herkes yay burcunun utangaç ama özgür olduğunu söyler. Bu onların flört tarzına da yansır. Değişken atşe burcu olarak her zaman hareket halindedir ve bir sonraki maceraya atılmayı merakla bekler. Bazen söyledikleri şaka gibi gelebilir ama aslında ciddidirler. Bir Yay burcu insanı sizden hoşlandığını net biçimde hissettirir.

yay-burcu-yyy-vjvt

Kaynak: İmece Gazetesi