Kadri DUMAN

Mersin'in basketbol takımı CBK Mersin, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bir başka güçlü rakibi Beşiktaş ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Şehrin sporseverleri, 3 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak olan bu heyecan verici maç için Şevket Tazegül Spor Salonu'na davet ediliyor. #HaydiMersin sloganıyla kentin takımına sahip çıkma çağrısında bulunuluyor.

30 Yıl Sonra Aynı Ekiple, Aynı Sahnede… 30 Yıl Sonra Aynı Ekiple, Aynı Sahnede…

Maça girişlerin ücretsiz olduğu bu önemli karşılaşmada taraftarların rahatça ulaşım sağlayabilmeleri için servis kalkışları düzenleniyor. Forum AVM Güneyindeki Yenişehir Etkinlik Alanı ve Sayapark AVM Kuzey 2. Çevreyolu üzerinden saat 17.00 itibariyle servisler hareket edecek.

GFRNT-GaMAAkBlC

Çukurova Basketbol takımı, yaklaşan önemli maçı için Mersin halkına çağrıda bulunarak, "Sizin desteğinizle bu maçı kazanmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

CBK Mersin takımının, ligdeki durumunu güçlendirmek ve başarılarına bir yenisini eklemek için taraftar desteğine ihtiyacı var. Bu önemli müsabakada, Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in de desteğiyle, şehir olarak kenetlenip, takıma güç vermek üzere bir araya gelmek büyük önem taşıyor. Basketbolseverlerin ve tüm Mersinlilerin bu heyecanı paylaşması ve takımı desteklemesi bekleniyor.

Editör: Devrim Kartal