Mersin’de yapılan anketler ve sokaktaki nabzın yoklanması neticesinde mevcut Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’in seçim yarışını önde götürdüğü saptandı. Toroslar’da CHP’nin adayı Abdurrahman Yıldız’ın ve Gülnar’da Bayram Ali Dede’nin ise ‘MHP’nin kalesi’ olarak adlandırılan bu ilçeleri CHP’ye kazandırması bekleniyor.

Mersin’de anket ve sahadan esen rüzgâra bakıldığında mevcut başkan Vahap Seçer ile rakipleri arasındaki fark gittikçe artıyor. Türkiye’deki belediyeler içinde, Başkan Vahap Seçer’ in en başarılı başkan olarak anılırken gittiği yerlerde 5 yıllık hizmetlerini anlatıyor ve vatandaşların takdirini topluyor. Seçer aynı zamanda gelecek 5 yıl içinde yapabileceği önemli projelerini de anlatmaya ve söz vermeye devam ediyor.

Kendine ve kadrosuna güvendiğini her fırsatta söyleyen Seçer, Mersin’de yaşayan vatandaşlardan yaptıkları hizmetler adına olumlu tepkiler aldığını da ifade etti.

Başkan Seçer’ in bu performansı, ilçe belediyelerinin de umudu olmuş gibi görünüyor. Her gittiği ilçede büyük sevgi gösterisi ve ilgiyle karşılanan Başkan Seçer, bu sevgi ve ilgiyle beraber birçok ilçenin de CHP’ye geçeceği işaretlerini veriyor.

Mersin'de "Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Turnuvası" Başlıyor Mersin'de "Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Turnuvası" Başlıyor

TOROSLARDA ABDURRAHMAN YILDIZ ÖNDE

Mersin’in Merkez’inde en büyük İlçesi olan Toroslar ’da CHP adayı Abdurrahman Yıldız, öne geçmenin ötesinde arayı açmaya başladığı ileri sürüldü. “Torosların yiğit evladı, Aladağ’ın Yıldızı” lakaplarıyla durmadan çalışan Yıldız, Torosların makûs talihini kıracak gibi duruyor. CHP’li Yıldız, coşkuyla, heyecanla, inançla ve de arkasına aldığı Vahap Seçer rüzgârıyla gece gündüz çalışıyor.

Chp'nin Devrim Seçimi4

GÜLNAR 35 YIL SONRA CHP’YE GEÇİYOR.

Özellikle Gülnar’ın 35 yıl sonra CHP’ye geçeceği iddiaları Mersin gündemine bomba gibi düştü. Bütün veriler, anketler, yaratılan hava bunu gösteriyor. CHP’li aday Bayram Ali Dede son sürat çalışıyor. Son yıllarda Büyükşehir Belediyesi dışında hiçbir hizmeti alamadığını, devletin de Gülnar’ı ihmal ettiğini düşünen vatandaşlar, ibreyi CHP adayı Bayram Ali Dede’ye çevirmiş durumda.

Chp'nin Devrim Seçimi54

Muhabir: Devrim KARTAL