HABER: Hayrettin Acar

İYİ Parti Mersin İL Teşkilatı Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede İYİ Parti Mersin il başkanlığı seçimi için oy kullanıldı. Seçim sonrası açıklanan sonuçlara göre beyaz listeden seçime katılan İYİ Parti İl başkanı Mehmet Dutar yeniden İl başkanlığına seçildi. Seçimde Mehmet Dutar 423 oy alırken Fatih Ünal 207 ve İlksen Dinçer Sorguç ise 6 oy aldı.

Seçim sonuçları sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Ünal, 'Kongre bitmiştir, kırgınlıklarda bitmiştir. Biz sonuç ne olursa olsun gerçekte İYİ Parti kazanmıştır' dedi.

Açıklamalarda bulunan İYİ Pati Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ise ' Sizleri temsilen yeniden il başkanı seçildim hepinize sonsuz teşekkürler' ifadelerini kullanırken sözlerine şöyle devam etti: 'Bu parti çok zor kuruldu, göz yaşlarımızın üzerine kurulmuş bir siyasal hareket ve şimdi Türk milletine umut olmuş, ışık olmuş bir parti. 20 yıldır mücadele edilen zihniyete karşı çok az kaldı diyor ve önümüzde genel seçime bakıyoruz. Tüm teşkilatlarımız ile birleşecek ve hep beraber kimseyi ötekileştirmeden İYİ Partiyi iktidara getirmek zorundayız ve genel başkanımız başbakan olmak zorunda. Bunun için hep beraber çok çalışacağız'

Kenya’daki Selde Can Kaybı 228’e Yükseldi Kenya’daki Selde Can Kaybı 228’e Yükseldi

Editör: Haber Merkezi