Kadri Duman

Erdemli Belediyesi, tiyatro sanatının evrenselliğini ve toplumsal önemini vurgulamak adına, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyla duyurulan etkinlik, küçük sanatseverleri unutulmaz bir deneyimle buluşturmayı hedefliyor.

"27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü Çocuklarımıza Çocuk Tiyatromuzla Kutluyoruz" sloganıyla yola çıkan Erdemli Belediyesi, bu özel günü çocuklara adadı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm Erdemli halkını ve çocukları, Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan ücretsiz çocuk tiyatrosu etkinliklerine davet etti.

Yenilikçi Göz Tedavi Yöntemleri ile Gözlüklere Veda Edin Yenilikçi Göz Tedavi Yöntemleri ile Gözlüklere Veda Edin

27 Mart günü, iki farklı seans olarak planlanan tiyatro gösterimleri, saat 16.00 ve 17.00'de başlayacak. Her iki oyunda da, çocukların hem eğlenmesi hem de tiyatro sanatıyla erken yaşta tanışması amaçlanıyor. Erdemli Belediyesi, bu etkinlikle çocuklara sanatın kapılarını aralarken, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın ve kültürel zenginliğin altını çiziyor.

Gjljgf9Wyaapqox (1)

Kaynak: İmece Gazetesi