Kadri Duman

Erdemli ilçesinde düzenlenen Okul Sporları 2023-2024 sezonu Futsal Yıldız Erkekler İlçe Birinciliği nefesleri kesti. Birbirinden çekişmeli müsabakaların ardından sona eren turnuvada Arpaçbahşiş Atatürk Ortaokulu şampiyonluğa ulaşırken, Şehit Mehmet Kalle Ortaokulu ikinci, Debi Akademi Ortaokulu üçüncü ve 50. Yıl Ortaokulu dördüncü oldu.

Turnuvanın final müsabakası ise büyük heyecana sahne oldu. Öğrencilerin gösterdiği üstün performanslar ve takım ruhu izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Tarafların sıkı rekabet içinde geçen mücadelesi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Ozon Tedavisi: Alternatif Tıpta Yeni Umut Ozon Tedavisi: Alternatif Tıpta Yeni Umut

Ödül töreni ise turnuvanın en heyecanlı anlarından biriydi. Dereceye giren sporcuların ödülleri, Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin tarafından verildi. Genç sporcular kupalarını gururla kaldırırdı.

Erdemli ilçesinde düzenlenen bu heyecan dolu turnuva, genç sporcular arasında dostluk ve rekabetin önemini bir kez daha gösterdi. Sporcuların yetenekleriyle parladığı bu organizasyon, geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine de zemin hazırladı.

Kaynak: Kadri Duman