HABER: Hayrettin Acar

2019/2020 sezonunda göreve geldiği ilk yılında 1925 Akdenizspor A takımını Amatör kümeye çıkaran Nuri KALE, Teknik bilgisi, donanımı ve otoriter yapısı ile başarılı olacağının sinyalini Mersin camiasına vermiş oldu.

'İkinci sezonunda lige damga vurdu'

2021/2022 sezonunda ise başarılarına Kaldığı yerden devam edeceğinin hissiyatını ligin ilk haftalarında yansıttı, ikinci sezonunda A takım grubunda ligin son haftasına kadar iddiasını sürdüren Tecrübeli teknik adam, Süper amatör hedefini sadece 3 puanla kaçırdı. Ancak oynanan 16 lig maçında takımı 58 gol atıp sadece 19 gol yiyerek müthiş bir istatistiğe imza attı.

Kurt Teknik adam A takımda üst ligi kıl payı kaçırsa da, aynı sezonda kimsenin ihtimal dahi vermediği U18 Ligi'nde ise müthiş başarıya imza atmanın projelerini yapmıştı ve hayata geçirmişti. Genç takım Ligin'de Mersin'in köklü takımlarına karşı farklı kulüplerde adeta atıl durumda olan ve şans bulamayan gençleri toplayıp üzerine de hayatında ilk defa futbola başlayan bir çok genç yeteneği harmanlayıp U18 Genç takımını namağlup şampiyon yapmayı başardı.

'Üçüncü sezonda yapamaz denileni yaptı '

2022/2023 sezonunda ise A takımı ligde orta sıralarda tutup yeni sezon yapılanmasına ligi oynarken başlayan Nuri Kale, Genç takımda ise otoritelerin küme düşer dediği takımı ligde tutup inanılmaz işler yapmış oldu

'Zor koşullarda mücadele ettik'

Nuri Kale durum ile ilgili değerlendirmesinde 'Bütün bu çalışmaları çok kısa sürede gerçekleştirirken zor koşullarda mücadele ettik, bizim en büyük sorunumuz kendimize ait sürekli kullanabileceğimiz bir tesisimizin olmayışıdır, kulübümüzün daha geniş imkanlarla kullanabileceği bir tesise ihtiyacı var, takımın ve kulübün ihtiyaçlarını gidermek kolay değil, oysa imkanlarımız geniş olduğu takdirde çok daha iyi işler yapıp Türk futboluna ve Mersin camiasına daha fazla faydalı olmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

MSK’ da Yarı Final Heyecanı Devam Ediyor MSK’ da Yarı Final Heyecanı Devam Ediyor

Editör: Haber Merkezi