Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim ekipleri, Yusuf Kılıç Mahallesi'nde bulunan bir zincir marketi, uygun şartları taşımadığı gerekçesiyle mühürleyerek faaliyetini durdurdu.

İlçe genelindeki zincir marketlerde ürünlerin raf ve kasa fiyatları, son kullanma tarihi, işletmenin hijyen ve düzen kontrolü ile ruhsat denetimi yapan ekipler, Yusuf Kılıç Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir zincir marketin eksik evrak ibraz ettiğini tespit etti.

Yapılan incelemelerin ardından zabıta ve ruhsat denetim ekiplerince zincir market mühürlendi.

'SAHAYI BOŞ BIRAKMIYORUZ'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, zabıta ekiplerinin fahiş fiyat ve haksız kazanç sağlayanlara karşı denetimlerini sürdürdüğünü söyledi.

Haksız rekabet ve usulsüz kazanç sağlamaya yönelik satış yapan işletmeler hakkında ilgili kanun ve yönetmeliğe istinaden yasal işlem uyguladıklarını belirten Başkan Yılmaz; 'Zabıta ve ruhsat denetim ekiplerimiz, bu kapsamda uygun şartları taşımadığı gerekçesiyle Yusuf Kılıç Mahallemizdeki bir zincir marketi mühürleyerek faaliyetini durdurmuştur. Bu denetimleri, vatandaşlarımızın alışverişlerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda yapmaları için gerçekleştirmekteyiz. Haksız kazanç sağlayanlara asla fırsat verilmeyecektir. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan hemşehrilerimiz, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 telefonunu arayarak iletebilirler' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi