Kulüp başkanı Kavalcı son açıklamasında, 'Zaten maça çıkmayacağız, bu kesin. Cuma günü Ankara'ya gidip Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Tarsus İdman yurdunun anahtarını ve karar defterini Anıtkabir'e teslim edeceğiz. Buna sebep olanlar kendi ayıplarında, kendi utançlarında boğulsun. Sokakta gezebiliyorlarsa gezsinler. Ankara'ya gidiyoruz, helalleşip döneceğiz' dedi.

HABER: Hayrettin Acar

Tarsus İdman Yurdu'nu kapatıyoruz açıklaması yapan Tarsus İdman Yurdu başkanı Cem Kavalcı yeni açıklamalarda bulundu. Ayrıca yönetim kurulundan da üyeler yönelik aidatları ödeme çağrısı geldi. Sürece yönelik açıklama yapan Cem Kavalcı, 'Tarsus İdman Yurdu 27 Ocak Cuma gününü kadar yaklaşık 10-14 milyon TL'yi bulamazsa transfer tahtasını açamıyoruz. Açamazsak haftasonu Menemen maçına çıkamıyoruz.Sonrasında puan silme cezaları ve artık ligden affımızı isteyeceğiz' dedi.

Haziran ayında da 44 milyon TL ödeme yapmak zorundayız.

Borçlara yönelik tartışmaların sürdüğü sürece yönelik Kavalcı,'Şahin Kırbıyık ile görüştüm. Tahtayı açalım dedim. 'Ben artık para desteği vermem' dedi. Kırbıyık döneminden kalan borçlarda var. Başkan kendi olduğu dönemde ödemiş ama sonrasında bıraktıktan sonra kalan borçlar ödenmemiş' ifadelerini kullandı.

Belediye başkanlarından destek göremediklerini ifade eden Kavalcı, 'Tüm Tarsuslulardan ve İdman Yurdu severlerden özür diliyorum. Çünkü Başkan Haluk Bozdoğan'dan güven alarak Serbest Atış programında transfer tahtasını açtık dedim. Güvendim çünkü.Haluk bozdoğan sözleri tutmadı. Telefona bakmıyor. Allah'a havale ediyoruz ama hesaplaşmasınıda biliriz. Bozdoğan nasıl sokağa çıkacak.

Herkesten özür diliyorum' diye konuştu.

Kavalcı sözlerine şöyle devam etti; 'Vahap Seçer'e gideceğiz. Randevu aldık. Ama oradan da birşey çıkacağını sanmıyorum. Çünkü daha öncede oldu. Kimlere destek vereceğiz çok fazla destek talebi var deniliyor. Kısacası cumaya kadar vakit var, sonrası yok artık. Açamazsak cumaya, kapanıyoruz. Biz kapatmıyoruz.Maçlara bile çıkamayacağız.'

Aidatların ödenmesi çağrısında bulunuldu

CHP Lideri Özel ve Kılıçdaroğlu Cenazede Yan Yana CHP Lideri Özel ve Kılıçdaroğlu Cenazede Yan Yana

Karışıklıklar sonrası Tarsus İdman Yurdu yönetim kurulu tarafından üyeler aidatların ödenmesi ricasında bulunuldu. Sosyal medyada yapılan çağrıda 'Sevgili Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ailesi, sizlere daha önce gönderilen kulübümüz tarafından aidat ödemesi ile ilgili dosyanın ekonomik anlamda sıkıntılar ile boğuştuğumuz dönemde kulübümüze katkınız olması ve aidat ödemesi ile ilgili hazırlanan dosyada belirtildiği gibi aidat ödemesinin en geç yarın saat 17:00'e kadar yatırılması gerekmektedir. Aksi takdirde aidat ödemesini yapmayan üyelerin üyeliği düşürülecektir. Sizlerden de bu anlamda bir fedakarlık ve destek bekliyoruz. Ödeme aidat ödemesi olduğundan ötürü ödeme yapılmadığı takdirde üyelikten kişinin düşürüleceğin bilmesi gerekmektedir. Ödemelerin makbuz kesilerek kulüp binamızdan işlemi yapılacaktır. Siz kıymetli Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği Üyelerine duyurulur' İfadeleri yer aldı.

Editör: Haber Merkezi