HABER: Metin Keykubat

TFF 2. Lig Beyaz Grup erteleme maçında Tarsus İdman Yurdu, sahasında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi destek için taraftara çağrıda bulunan TİY yönetimi zorlu süreç için çıkış arıyor. Ancak beklenen transferlerin olmaması ve transfer tahtasının açılmaması sonrası alt yapı oyuncuları ile maçlara çıkan TİY büyük farklarla mağlup olmaya devam ediyor.

TFF 2. Lig Beyaz Gruptaki kötü günler geçiren temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, 24'üncü haftada ertelenen müsabakayı 15.03.2023 Çarşamba (Bugün) Tarsus Şehir Stadında oynadı.

Tarsus İdman Yurdumuzun tek golünü Dakika 33'de Mohammad Lith Alzin kaydetti. Rakip takım Arnavutköy Bld. Sporun gollerini ise, Dakika 7 ve 13 de Ferhat Görgülü, Dakika16 ve 82(p) Furkan Yaman, Dakika 18'de Ömer Faruk Yılmaz, Dakika 45'de Tolga Şahin, Dakika 59'da Furkan Işıkdemir, Dakika 77'de Berat Genç ve Dakika 87'de Adem Metin Türk kaydetti.

Erteleme Maçı Sonunda Puan Durumu ve Sıradaki Maç

Hatayspor Maç Hazırlıkları Devam Ediyor Hatayspor Maç Hazırlıkları Devam Ediyor

Tarsus İdman Yurdumuz 20 puanla ligde 17'inci sırada yer aldı. Takımımızın 19 Mart 2023 Pazar günü ise ligin 27'inci haftasında Nazilli Belediyespor'un konuğu olacak.

Editör: Haber Merkezi