HABER: Hayrettin ACAR

İlk çeyrekte skorer kimliğini tam olarak sahaya yansıtamayan ÇBK sadece Crvendakic'ten ilk çeyreği 25-17 geride kapattı. İkinci periyotta Gray ve Hayes devreye girdi, ancak ilk maçın kahramanlarından Cornelius ilk 20 dakikada sıfır çekti. ÇBK, ribauntta da üstünlüğü rakibine kaptırınca ikinci çeyreğin sonunda fark 39-29'da 10'a çıktı.

Çukurova 3. çeyreğe Williams'ın 5 sayısıyla başladı. Onun sayılarına Hayes'in asistleri de eklenince geri dönüşün de fitili ateşlendi, fark 4'e indi. Bourges'in moladan sayılarla dönmesine engel olamadı Çukurova, fark yine yükseldi. Gray ile Williams çift hanelere çıksa da rakip sayı bulmaya devam edince, son 10 dakikaya temsilcimiz 61-48 geride girdi.

Dördüncü periyot tamamen Çukurova'nın kontrolünde geçti. Her dakika farkı biraz daha azaltan temsilcimize bu müthiş performansı galibiyeti getirmeye yetmedi. Son topta rakip 4 sayı farkla önde iken Çukurova üç sayılık basket bulsa da mücadeleyi 1 sayı farkla 76-75 kaybetti. İkinci yarıda asıl kimliğini bulan Hayes 26 sayıyla maçın en skoreri olmayı başardı.

Yenişehir Gençlerinden Şampiyonluk Gururu: U16 Takımı Zirvede Yenişehir Gençlerinden Şampiyonluk Gururu: U16 Takımı Zirvede

TANGO BOURGES BASKET: Anderson 22, Duchet 6, Michel 6, Miyem 9, Steinberga 8, Alexander 2, Astier 4, Godin 2, Guapo 7
ÇUKUROVA MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE: Crvendakic 11, Gray 14, Hayes 26, Williams 14, Asena, Cornelius 4, Dubljevic 3, Gökşen 3, Hollingsworth

Editör: Haber Merkezi