Türkiye Kupası’nda Hakemler Belli Oldu Türkiye Kupası’nda Hakemler Belli Oldu

HABER: Hayrettin ACAR

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Women çeyrek finalinin üçüncü ve son maçına çıktı. Fransa temsilcisi Tango Bourges Basket'i sahasında ağırlayan turuncu-lacivertliler maçın ilk devresini 46-33 sayı ile önde bitirerek rakibine basket oynatmadı. Serinin son maçını kazanan ÇBK Avrupa'nın en büyük kupasında Final Four'a yükseldi.

Türkiye'yi Euroleague Women'da temsil eden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, çeyrek final serisinin üçüncü maçını Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynadı. Maç öncesi taraftarın salona gelebilmesi için ücretsiz servis hizmeti veren Yenişehir Belediyesi, taraftarı, yerel yönetimi ve yerel spor kulüplerinin de destekleri ile büyük bir birlik örneği sergiledi.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar Çeyrek Final ikinci maçında konuk olduğu Tango Bourges Basket'e 76-75 mağlup olarak umudunu Mersin'e bırakmıştı. Final Four biletini Mersin'de alan ÇBK Mersin'i adeta sevinç seline boğdu.

MİY Destek İçin Tribünde

Sosyal medya üzerinden destek için tribünde olacaklarını belirten Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu takımı, 'Euroleague Women Çeyrek Final 3. Maçında yarın Tango Bourges Basket ile karşılacak kentimizin takımı Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'ne destek olmak amacıyla biz de; yönetimiyle, teknik ekibiyle, futbolcusuyla, personeliyle Servet Tazegül Spor Salonu'nda olacağız' ifadelerini kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi