Mersin Toros Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM), Kadın, Çocuk ve Ergen Rehabilitasyon Tedavi Merkezi (ÇEMATEM), Hüseyin Dağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) 'de hastaların Halk Eğitim Merkezinde görevli hocaların rehberliğinde iş ve uğraş atölyelerinde yaptıkları el işi uğraş ürünleri stant açılarak sergilendi.

HABER: Şule İNAN

Mersin Toros Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Özgür Ozan Karak, amaçlarının el işi eğitimi ile alkol madde bağımlığı ve ruhsal sorunları olan hastaların normal hayata kazandırmak olduğunu söyledi

Toros Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM), tarafından organize edilen ve Halk Eğitim Merkezinde görevli El iş hocaları alkol madde bağımlığı olan vatandaşlara yönelik el iş eğitimi verildi.

Mersin Toros Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Özgür OzanKarak yaptığı açıklamada amaçlarının alkol madde bağımlığı ve ruhsal sorunları olan hastaların normal hayata kazandırmak olduğunu belirterek, ' Rehabilite etmek adına yapılan bu el işi sanat ürünlerininsergilenmesi bizleri sevindirdi. Aynı zamanda Toros Devlet Hastanesine bağlı kurumların tanıtımının yapılmasıdır. Bu etkinlikten tedavi ve rehabilitasyona ihtiyacı olacak kişilerde haberdar oldu. Standı gezen vatandaşlar, ruh sağlığı sorunları olan, alkol ve madde bağımlılığı ile ilgili yapılan tedavi iyileştirme çalışması ile ilgili bilgi verildi. Etkinliğin sonunda, Toros Devlet Hastanesine bağlı kuruluşların tanıtım broşürleri dağıtıldı.

Editör: Haber Merkezi