İçerisinde kreş, dershane, meslek eğitim merkezi, emekli evi, okuma salonu ve taziye evi de bulunan Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi vatandaşların yoğun katılımıyla açıldı.

Toroslar'da yapımı tamamlanan Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi açılışına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Yoksulluk Danışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, Halkkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, CHP Parti Meclis Üyesi Bülent Kuşoğlu ve CHP Parti Meclis Üyesi Fethi Açıkel katıldı.

Seçer: 'Emeklerimiz birer birer esere dönüşüyor'

Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi açılışında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin'in her bölgesine hiçbir ayrım yapmadan ulaştıklarını ve projelerini geliştirdiklerini ifade etti. Seçer, açılışta yaptığı konuşmada, '4 yıl dolmak üzere. Yaptığımız hizmetleri vatandaşımıza gösterme imkanı bulmadık, açılışlar yapmadık. 4 tane katlı kavşak yaptık ama şöyle görkemli bir açılışı ilk defa geçen hafta yaptık. Biz yaptığımız işleri çok büyütmüyoruz. Mersin bunların çok çok daha iyisine layık. Aslında Türkiye bunların çok çok daha iyisine layık. Biz iktidarda değiliz. Tırnak içerisinde Sayın Cumhurbaşkanının deyimiyle topal ördek muamelesi görüyoruz. Onun deyimiyle. Aslında öyle değiliz. Maşallah tazı gibiyiz de topal ördek filan değiliz. Ama diyorum ki mutlaka demokrasi tecelli edecek, halkın iradesi hakim çıkacak. Benim partim iktidar olduğu zaman, benim belediye başkanlığımda Mersinliler daha ne hizmetler görecek ne hizmetler… Bunu samimiyetimle söylüyorum' dedi.

'Arkamızda sadece adaletli davranan bir hükümet olursa, bakın bakalım Mersin'de neler olacak'

Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışına katılan CHP Genel Başkan Yardımcıları Fethi Açıkel ve Bülent Kuşoğlu'na, CHP Yoksulluk ve Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo'ya, protokole, muhtarlara ve etkinlikte yer alan tüm vatandaşlara katılımları için teşekkür eden Başkan Seçer, 'Biz biliyorsunuz, böyle çok alayla valayla açılış yapmıyoruz. Biz sonuç adamıyız. Yapıyoruz, çıkıyoruz' vurgusunu yaptı.

Seçer, 'Mutlaka demokrasi tecelli edecek, halkın iradesi hakim çıkacak. Benim partim iktidar olduğu zaman, benim Belediye Başkanlığımda, Mersinliler bakalım daha ne hizmetler görecek. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu kadar darlanarak, bu kadar ayağımızdan çekilerek, bu kadar engellemelere rağmen, kılı kırk yararak, şapkadan tavşan çıkararak, bunları yapabiliyorsak demek ki arkamızda adaletli bir bakış açısı olursa, sadece adaletli davranan bir hükümet olursa, bakın bakalım Mersin'de neler olacak' dedi.

Editör: Haber Merkezi