HABER: Hayrettin ACAR

Hastalar Hastane Bahçesinde Egzersiz Yaptı Hastalar Hastane Bahçesinde Egzersiz Yaptı

Etkinlikler ile beraber Mezitli Demokrasi Meydanında ışık ve müzik şovları 2022'yi eğlenerek uğurlamak isteyenlerin buluşma noktası oldu. Grup Fosiller konseriyle başlayan Demokrasi Meydanındaki kutlamalara katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, vatandaşlar ile beraber eğlendi. Fosiller Grubu konseri yanı sıra DJ şovları, oyun havası, dans ve halaylarla coşku artırılırken vatandaşlar Mezitli Belediyesi Zumba Kursiyerleri ile dans gösterilerine katıldı.

Yılbaşı Pazarının da kurulduğu meydanda 4 gün boyunca sürecek eğlence ve coşku yeni yılın ilk ışıklarına kadar devam edileceği açıklandı. 29 Aralık Perşembe ve 30 Aralık Cuma günü, karaoke, DJ performansı, zumba gösterisinin yanı sıra Grup Fosiller ve Rockustik konseri ile devam edecek kutlamalar yılbaşı gecesi olan 31 Aralık Cumartesi günü de devam edecek. Fosiller Grubunun yanı sıra Naba Akustik, Zor Band konserlerinin yapılacağı yılbaşı eğlencesinde Mersinliler yeni yılı Kibrit Kutusu'nun performansı ile karşılayacak.

Başkan Tarhan, Yılbaşı Pazarının açılışında yaptığı konuşmada, Mezitli'nin Türkiye'nin en güzel kentlerinden birisi olduğunu dile getirdi. Tarhan, 'Şunu açık yüreklilikle söylüyorum ki, şuan Mezitli'de yaşanan coşku o çok bilinen dünya şehirlerinin çok fazla üzerinde. Mezitli çok özel bir şehir ve biz de bu güzel insanlara hizmet etmek için tüm ekibimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. 2022 boyunca her kesimden vatandaşımızın yanında olmaya devam ettik. Down sendromlu gençlerimizle projeler ürettik. Otizm Köyümüzü, Mezitli Kültür Merkezimizi hayata geçirdik. Taziye evleri açtık. Önümüzdeki yılda Kız Öğrenci Yurdumuzu, Mutlu Yaşam Merkezimizi hizmete sokmayı planlıyoruz. Daha pek çok projeyi halkımız için ekibimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Tüm Mezitlililerin yeni yılını kutlayan Başkan Tarhan, herkesi yeni yıl kutlamaları için Demokrasi Meydanında buluşmaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi