Başkan Bozdoğan'ın geçen aylardaki olağan üstü meclis toplantısında reddedilen ortak hisseli taşınmazın kat karşılığı inşaat sözleşmesini içeren evrak, Başkan Bozdoğan tarafından yargıya taşınmıştı. Bu davayı kazanan Bozdoğan, komisyon gerekçesiyle tekrar meclise gönderdiği evrak ikinci kez meclis üyeleri tarafından reddedildi. Tarsus Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısına getirilen evraklar, mahkeme kararına rağmen yeniden MHP, AKP ve hatta CHP'li meclis üyelerince reddedildi. Kendi yol arkadaşlarının aldığı redde karşı konuşan Bozdoğan, 'Hainliğin ilk kuralı: hain olmaya karar vermektir. Bunun sonu ve ucu nereye giderse gitsin, kime dokunursa dokunsun, ihanetçi hainleri tek tek; gittiğim her yerde anlatacağım. Hepsiyle bir bir hesaplaşacağım. Aşağılık pazarlıklarla altımızı oymaya çalışanların, koltuk pazarlıkları sebebiyle bu kentin geleceğiyle oynayanların ipliğini pazara ben çıkaracağım' ifadelerini kullandı.

Geçen aylarda Tarsus Belediyesi'nin 2023 yılı mali bütçesinin denkleştirilmesi ve denkleşmesinin ardından 2023 yılında hayata geçirilecek tüm halk odaklı projelerin artırılması ve devam ettirilmesi amacıyla meclise getirilen ancak birçok kez meclis üyelerince reddedilen ortak hisseli taşınmazın kat karşılığı inşaat sözleşmesini içeren evrak, Başkan Bozdoğan tarafından yargıya intikal ettirilmişti. Başkan Bozdoğan'ın davayı kazanmasının ardından mahkeme kararı uygulama zorunluluğu nedeni ile evrak komisyona havale edilmişti. Meclise komisyondan gelen evrak, belediye meclis üyelerince tam 2. kez reddedilerek Tarsusluların ve Tarsus'un hizmet alma hakkı bir kez daha gasp edildiği ortaya atıldı.

'BU KENTİN GELECEĞİYLE OYNAYANLARIN İPLİĞİNİ PAZARA BEN ÇIKARACAĞIM'

Projelerinin ikinci kez ret alması ve engellenmesine karşı yapılan pazarlıklar hakkında da konuşan Başkan Bozdoğan, 'Kentimiz için aldığımız kararların A partisi, B partisi C partisi demeden, halkın ve esnafın sesi duymazdan gelinerek reddedilmesinin hesabını ben soracağım. Tarsus Siyasetinden elini çekmeyen yaşlanmış dinozorların tüm oyunlarını ben bozacağım. Aşağılık pazarlıklarla altımızı oymaya çalışanların, koltuk pazarlıkları sebebiyle bu kentin geleceğiyle oynayanların ipliğini pazara ben çıkaracağım.' diyerek tepkisini koydu.

'BAZEN TAKINTILI SİYASETÇİLERE TAKILIYORUZ. GENELLİKLE FİTNECİ VE FESAT OLUYORLAR'

“23 Bin 900 Öğretmenin Atanması Asla Kabul Edilemez” “23 Bin 900 Öğretmenin Atanması Asla Kabul Edilemez”

Mesleki hayatında takıldığı engellerin kendilerine ait olduğunu destekleyen cümleler kuran Bozdoğan,' Buradaki çalışmaları yaparken bazen takıntılı siyasetçilere takılıyoruz. Genellikle fitneci ve fesat oluyorlar. Ama çok güzel siyasetçilerde var. Bana yardımcı olan, sabah gelip projelerini getiren meclis üyelerimde var. Yalanla ucuzla siyaset yapılıyor olabilir. Siyasetle ahlakı ayıranlar ikisinden de hiçbir şey anlamamış demektir. Çünkü siyaset, ahlakla devam eder. Yanlış yapmamamız gerekir. Dürüstlük dediğimiz zaman işliyorsa, biatten uzak duracağız. Siyaseti siyaset yapmak için değil, halkın iyiliği için yapacağız. Biri aday olur milletime hizmetkarlığa gelirim der. Derken ne yaptın diye halkın sorması lazım.' dedi.

Dostoyevski'nin bir sözünü söyleyerek konuşmasını sonlandıran Başkan Bozdoğan, ' 'Cehennem, insan yüreğinde sevginin bittiği yerdir' Bizim yüreğimizde sevgi bitti. Yüreğimiz taş kesti. Bugün itibariyle, ihanet edenlerle anladıkları dilden konuşmaya, kendi yolumuzu; kendi yöntemlerimizle açmaya başlıyoruz. Halkımızla ve bizimle beraber olanlarla tertemiz bir yolda yürümeye devam ediyoruz. Alınan ve alınmasını engellediğiniz kararların hepinize hayırlı olmasını diliyorum.' Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi