Ebru DOST

Annesi Kazada Ölen Bebek Hayata Tutundu Annesi Kazada Ölen Bebek Hayata Tutundu

Gönüllü olarak sosyal dayanışma faaliyetlerine devam eden Tebessüm Gönüllüleri ekibi depremzede ve onkoloji bölümünde tedavi gören çocuklarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Sosyal Dayanışma çalışmaları içerisinde daha çok çocukların mutlu olmasını ve onların gülmelerinde bir etken olmayı amaçlayan Tebessüm Gönüllüleri ekibi çocuklarla bir araya gelme geleneğine devam etti. Birçok ilimizi olumsuz etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ardından da Hatay'a yardıma koşan, buradaki çocuklarla oyunlar oynayan, onlara oyuncaklar ve hediye eden ekip bu kez de Mersin'de ikamet eden depremzede çocuklarla öğle yemeği etkinliğinde bir araya geldi. Tebessüm Gönüllüleri ekibi Ramo Döner sponsorluğuyla gerçekleştirdikleri öğle yemeği etkinliğinde depremzede ve onkoloji bölümünde tedavi gören çocuklarla sohbet edip onlarla fotoğraf çektirdiler.

Tebessüm Gönüllüleri ekibi üyesi Narin Kutbaş 'Tebessüm gönüllüleri olarak depremzede ve onkoloji bölümünde tedavi süreci devam eden çocuklarımız ile birlikte ramo döner sponsorluğu adı altında normalleşme sürecini birlikte yaşamak adına etkinlik düzenledik . Yaşanılan doğal afet dolayısı ile duygusal bir çöküntü devam ederken onlara moral olmak istedik' dedi.

Editör: Haber Merkezi