Başkan Sarı, güçlü esnaf, güçlü oda, güçlü birlik oluşturma adına ortak hareket etmenin önemine değinerek 'Başarı birlikte olur, birlikte büyürüz. Aramızdaki birliği, dirliği, beraberliği daim kılmamız çok önemli' dedi.

Tarsus'ta kurulu esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelen Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, devraldığı görevi daha iyi noktalara taşıma adına tüm teşkilatla işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi. 'Başarı birlikte olur, birlikte büyürüz' diye konuşan Başkan Sarı, ' 40 yıldır teşkilatın çeşitli birimlerinde yöneticilik yapmış bir kardeşiniz olarak hep alnı açık, başı dik durdum. Yöneticiliğimi şeffaf ve hesap verilebilir bir anlayışla yürüttüm. Hayatımın her anında mücadeleci olduğum kadar, adil ve güvenilir olmanın huzurunu yaşadım. Bugünde görevi devraldığım Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde aynı yönetim anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceğim' dedi.

Yeniliklere, farklı görüşlere açık, sorunun değil çözümün parçası olma adına atım atacaklarına vurgu yapan Başkan Sarı, ' Ailemin bir parçası olarak gördüğüm oda başkanlarımız ve yönetici kardeşlerimizle Birliğimizi ve mesleki odalarımızı kentimizde güvenilir güzide kurumlar haline getirmenin mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Güçlü esnaf, güçlü oda, güçlü birliği oluşturma adına ortak hareket edeceğiz ve bu anlamda projeler üreteceğiz. Aramıza nifak sokulmasına ve birliğimizin, dirliğimizin bozulmasına müsaade etmeyeceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Emeklilere Zam İçin Tarih Verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan Emeklilere Zam İçin Tarih Verdi

(haber merkezi)

Editör: Haber Merkezi