• USD 32,29
  • EUR 34,92
  • ALTIN 2.396,00
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.000

Afad Haberleri

afad haberleri ve güncel afad gelişmeleri, afad ile ilgili tüm video, afad fotoğrafları ve afad haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Ege Denizi'nde saat 07.24'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yurttan

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise...

Yurttan

AFAD'ın paylaştığı bilgilere göre; Adıyaman'ın Sincik ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.

Yurttan

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde bir deprem meydana geldi.

Yurttan

AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 05:04'te Muğla'da 4.0 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği 7.09 km olarak ölçüldü.

Yurttan

AFAD'dan alınan bilgiye göre; Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde saat 08.55'te 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çevre

AFAD verilerine göre; Antalya Gazipaşa'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yurttan

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), verilerine göre Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bilim Teknoloji

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem İzleme ve Değerlendirme Merkezi'nde geçen yıl 6 Şubat depremlerinin artçılarıyla beraber 75...

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli ve Elazığ’da deprem tehlikesine dikkat çekerken Bursa Gemlik için “Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok” dedi.

Gündem

AFAD verilerine göre Ege Denizi'nde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem

AFAD'dan Mersin'de kuvvetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi. Vatandaşlara kısa mesajla uyarılar gönderildi.