• USD 32,31
  • EUR 34,76
  • ALTIN 2.389,70
  • BİST100 10.259
  • BTC 59.100

Deniz Haberleri

deniz haberleri ve güncel deniz gelişmeleri, deniz ile ilgili tüm video, deniz fotoğrafları ve deniz haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Ekonomi

Kıyı balıkçılığı yapanların sayısında son yıllarda azalma olduğu belirtilerek, yeni neslin bu mesleği pek tercih etmediği ifade edildi.

Çevre

Mersin'de daha temiz ve sürdürülebilir deniz ekosistemi için 'Kentsel Kıyı Ekosistemlerinin Doğa Temelli Çözümlerle Restorasyonu' çalıştayı düzenledi.

Çevre

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Sorgun-Side sahilinde deniz kaplumbağalarının yuvalama alanı olduğunu belirten uyarı tabelaları asıldı.

Çevre

Türkiye'nin turizm merkezi Mersin Kızkalesi'nde güneş ve sıcak havayı değerlendirenler plaj voleybolu oynadı, 18 dereceye ulaşan denizin keyfini çıkardı.

Özel Haber

Mersin Valiliği, 24 Mart 2024'te Doğu Akdeniz'de beklenen şiddetli fırtına nedeniyle vatandaşlara tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor.

Çevre

Antalya’da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasıyla bahar havası yaşandı. Sıcaklık değerleri karşısında kendini dışarı atanlar, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde yoğunluk...

Çevre

Antalya'nın Alanya ilçesinde sıcak havayı fırsat bilenler sahillere koştu, denize girdi.

Özel Haber

Marmara Denizi'nin Bursa, özellikle de Mudanya kıyılarında, bahar mevsiminde mikroskopla görülebilen planktonların yoğunlaşması sonucunda ortaya çıkan mavi renkli parlamalar, gece...

Çevre

Türkiye'nin tatil merkezlerinden Akdeniz'e 321 kilometre kıyısı bulunan Mersin’de sahil kenarları denizanasıyla doldu. Bölgenin gözde mekanı Kızkalesi sahilinde kıyıya vuran...

Gündem

AFAD'ın verilerine göre, Ege Denizi'nde merkez üssü Eğriboz Adası'nda 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Çevre

Mersin'in Bozyazı ilçesinde 3 gündür aralıklı olarak etkisini gösteren yağmurla birlikte coşan dereler, denize ulaştığı bölgeyi kahverengiye çevirdi.

Asayiş

Antalya’nın Alanya ilçesinde alkol aldıktan sonra deniz manzarası izlemek isteyen şahıs, dengesini kaybederek kayalıklardan aşağı düştü.