• USD 32,26
  • EUR 34,70
  • ALTIN 2.393,63
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.000

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Ankara Emniyeti’nde başlatılan köstebek soruşturmasında bir polis memuru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın T.C. kimlik numarasını sorgularken yakalandı. Sistemin alarm vermesi...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarıyla ilgili yapılacak düzenlemeler ve öğretmen atamalarına ilişkin gündemle yapılan toplantının ardından açıklama yapıyor.

Siyaset

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin, "Erdoğan’a özellikle Tayfun Kahraman’ın Bülent Arınç'la ve kendisi ile yaptığı konuşmayı...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk fırsatta CHP'yi ziyaret edeceğini belirterek, "Türk siyasetinin buna ihtiyacı var" dedi.

Gündem

Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Siyaset

Ankara’da tüm gözlerin çevrildiği görüşme başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’le bir araya...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yapacağı görüşmenin tarihi belli oldu.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bulunan bir akaryakıt istasyonuna uğradı. Erdoğan burada çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile birlikte canlı yayında ortak basın açıklaması yapıyor.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz" dedi.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Sayın Cumhurbaşkanımızla önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz kendilerinden randevuyu talep edeceğiz” dedi.