• USD 32,23
  • EUR 35,01
  • ALTIN 2.509,27
  • BİST100 10.895
  • BTC 70.285

Gazeteci Haberleri

gazeteci haberleri ve güncel gazeteci gelişmeleri, gazeteci ile ilgili tüm video, gazeteci fotoğrafları ve gazeteci haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Özel Haber

15 Mayıs 1919’da Yunan askerinin çektiği bayrağı indirmeye çalışırken şehit düşen ve düşmana ilk kurşun sıkan gazeteci olarak bilinen Gazeteci...

Gündem

26 Nisan'da tutuklanan gazeteci Esra Solin Dal, yaptığı haberler üzerinden gazetecilik faaliyetlerinin illegalize edilmek istendiğine dikkat çekti.

Gündem

MKG, Nisan ayı hak ihlalleri raporunu açıkladı. Raporda, 6 gazetecinin gözaltına alındığına, 24 gazetecinin ise yargılandığına dikkat çekildi.

Siyaset

DİSK Basın-İş ve ÇGD, T24 Muhabiri Asuman Aranca hakkında, Sinan Ateş soruşturmasındaki bilirkişi raporunu haberleştirdiği gerekçesiyle soruşturma açılmasına tepki gösterdi.

Gündem

Mersinli Gazeteci Şevket Coşkun gitmediği Adnan Menderes Bulvarı PTT Alt kavşağından gelen trafik cezasını görünce şoke oldu. Cezaya itiraz eden...

Gündem

Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, hukukçu, gazeteci, yazar, sinema ve dizi oyuncusu Ali Sirmen'in hayatını kaybettiği açıklandı.

Gündem

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sonucu hayatını kaybeden gazetecilerin sayısı 133’e yükseldi.

Gündem

Mersin Ses Gazetesi imtiyaz Sahibi Suphi Arıkan hayatını kaybetti.

Gündem

Şubat ayı raporunu açıklayan DFG, 42 gazetecinin halen tutuklu olduğuna işaret ederek, gazeteciler için dayanışma çağrısı yaptı.

Gündem

Gazeteci Diren Keser, yaptığı haberler ve sosyal medya paylaşımları dolayısıyla yargılandığı davada aldığı hapis cezasının onaylanması sonrasında evinde gözaltına alındı...

Özel Haber

Gazeteci Yazar Abdi İpekçi'nin katledilmesinin üzerinden 45 yıl geçti.

Gündem

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana soykırıma varan sivil katliamlarını sürdürdüğü Gazze'de bir gazeteci daha öldürüldü. Katledilen gazetecilerin sayısı 121'e yükseldi.