• USD 32,24
  • EUR 35,08
  • ALTIN 2.494,75
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.975

Instagram Haberleri

instagram haberleri ve güncel instagram gelişmeleri, instagram ile ilgili tüm video, instagram fotoğrafları ve instagram haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Türkiye'de Rekabet Kurumu'nun kararı ile Threads uygulaması, 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren kullanımdan kaldırılacak.

Bilim Teknoloji

Instagram geçen günlerde yaptığı açıklamayla gençleri korumak ve şantajla mücadele için içerisinde direkt mesajlarda çıplaklığı otomatik olarak bulanık gösterecek bir...

Genel

Sosyal medya platformu, 2021 yılında 32,4 milyar dolar reklam geliri elde ederek Meta'nın toplam gelirinin yüzde 27'sini oluşturdu.

Gündem

Türkiye’de 31 Mart’a yapılacak yerel seçimler öncesi Facebook ve Instagram‘a seçimlerine müdahaleyi engellemek için “manipülasyonu önleme ekipleri” oluşturuldu.

Magazin

Dilan Polat'ın resmi Instagram hesabından "Dilan Polat serbest bırakılmalı mı" anketi düzenlendi. Ankete 1 milyon 500 binden fazla Instagram kullanıcısı...

Bilim Teknoloji

En popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram'da yen bir dönem başlıyor. Flipside denilen bu özelliğin testlerine başlandı.

Bilim Teknoloji

Instagram, genç kullanıcıların uygulamada geçirdiği süreyi "Ara verme zamanı gelmedi mi?" bildirimi atarak sınırlayacağını duyurdu.

Gündem

Meta'ya rekabet soruşturması Rekabet Kurulu, Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta Platforms Inc'e, Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettiği iddiasıyla...

Bilim Teknoloji

Instagram, kullanıcıların DM'lerdeki (doğrudan mesaj) "Görüldü" bilgilerini kapatmasına olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Bilim Teknoloji

Instagram, yapay zeka destekli ve kişiselleştirilmiş sohbet arkadaşı için güncelleme yapmaya hazırlanıyor. Arkadaşınızın cinsiyetini, yaşını ve kişisel özelliklerini belirleyebileceksiniz.

Bilim Teknoloji

Meta, Instagram'ın ana sayfa akışına yeni bir seçenek daha getirmeye hazırlanıyor