• USD 32,21
  • EUR 35,02
  • ALTIN 2.492,04
  • BİST100 10.740
  • BTC 71.199

Itfaiye Haberleri

itfaiye haberleri ve güncel itfaiye gelişmeleri, itfaiye ile ilgili tüm video, itfaiye fotoğrafları ve itfaiye haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Yurttan

Adana’nın Karaisalı ilçesinde bahçeyi çapalarken ayağını çapa makinesine kaptıran adam, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Genel

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, itfaiye teşkilatını güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

Asayiş

Elazığ’da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Gününde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetinde...

Genel

Mersin'de mahsur kaldığı bir otomobilin motor bölümünden çıkarılan kedi, itfaiye erinin elinden kurtulduktan sonda bu kez de itfaiye aracına girdi.

Genel

Mersin Büyükşehir Belediyesince ocak ayında alım için sınavları gerçekleştirilen 50 itfaiye personeli, 4 aylık eğitimin ardından göreve başladı.

Asayiş

Mersin'de 4 katlı binanın ikinci katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Asayiş

Mersin'de bir inşaat alanındaki çukura düşerek yaralanan işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Yurttan

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde prizde olan şarjlı süpürgenin patlaması neticesinde evi duman kapladı. Korkuyla uyanan ev sahibi, duman dolayısıyla balkonda mahsur...

Asayiş

Mersin'de bir binanın 4. katındaki havalandırma boşluğundan zemin kata düşen kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu kurtarıldı.

Gündem

Mersin’de meydana gelen trafik kazasında tırda sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı. Çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Gündem

Şişli’de alkolü olduğu iddia edilen bir kadın, evinin penceresinin önündeki klima motorunun üzerine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Asayiş

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında tırda sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı. Ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı.