• USD 32,34
  • EUR 34,88
  • ALTIN 2.390,60
  • BİST100 10.277
  • BTC 64.100

Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Asayiş

Mersin'e Yıldız Dağı'na tırmanış için gelen ve kaybolan emekli öğretim üyesinin bulunması için başlatılan arama çalışmaları 10'uncu günde devam ediyor.

Asayiş

Mersin'in Tarsus ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Asayiş

Mersin'de sahte içki üretimi yapan şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş

Mersin'de jandarma ekiplerinin düzenlediği yasa dışı bahis operasyonunda 5 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Mersin'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda tarihi değeri olan çeşitli objelerle onlarca sikke ve tarihi para ele geçirildi.

Asayiş

Mersin'de, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 9 günlük bayram tatili dolayısıyla yoğunlaştırılmış trafik denetimlerine başlandığı bildirildi.

Asayiş

Mersin’de jandarma ekipleri kaçak sigara ile mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada 2 şüpheliyi yakaladı.

Asayiş

Mersin’de jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, sahte alkol üretim tesisi ortaya çıkarılırken, 20 ton etil alkol ele geçirildi.

Asayiş

Mersin’de jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda yakalanan şüphelilerden 4’ü tutuklandı.

Asayiş

Mersin’de çobanlık yaparak gizlenen 17 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi, jandarma ekipleri tarafından çadırda yakalandı.

Eğitim

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilere yönelik siber farkındalık eğitimi verdi.

Asayiş

Mersin’in 3 ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen sigara kaçakçılığı operasyonunda 5 şüpheli yakalandı.