• USD 32,25
  • EUR 35,04
  • ALTIN 2.485,63
  • BİST100 10.612
  • BTC 66.000

Kocaeli Haberleri

kocaeli haberleri ve güncel kocaeli gelişmeleri, kocaeli ile ilgili tüm video, kocaeli fotoğrafları ve kocaeli haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Kocaeli’de daha önce ‘grup seks’ iddiasıyla gündeme gelen fabrikada taşeron güvenlik firmasındaki güvenlik amirinin kadın çalışanların soyunma odasına gizli kamera...

Yurttan

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde 2018’de 98 yaşındayken vefat eden Nurettin Toker’in yıllarını yazdığı defterler adeta zamanın tanığı oldu.

Asayiş

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir şahıs, ailesinin yaşadığı daireyi benzin dökerek ateşe verdi.

Asayiş

Kocaeli'nde 2 gündür haber alınamayan Haşim Yıldız (84) dere yatağına düşen otomobilinde ölü bulundu.

Gündem

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı.

Gündem

Son dakika haberi... TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.

Yerel Yönetimler

Mersin Mezitli Belediyesi'nin gönderdiği limon ve mandalinalar İzmit'te vatandaşlara ve öğrencilere dağıtıldı.

Gündem

AYM, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve hükümeti eleştirdiği için işten atılan altı işçinin özel hayata saygı hakkı ile ifade özgürlüğünün...

Gündem

Kocaeli’de bir grup ‘İsrail’i protesto etmek için’ Starbucks‘ta oturan insanların önünden kahvelerini alıp yere döktü.

Asayiş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 1 haftalık kız bebeğini su kanalına bırakan kadının, bebeğin annesi olduğu ortaya çıktı.

Asayiş

Kocaeli'de eski kiracısını av tüfeğiyle vurarak öldüren sanık son kez hakim karşısına çıktı. 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Asayiş

 İstanbul'da bazı restoran ve eğlence mekanlarının internet sitelerinin sahtesini oluşturarak ‘rezervasyon' üzerinden dolandırıcılık yapan 11 kişi yakalandı.