• USD 32,26
  • EUR 35,10
  • ALTIN 2.469,83
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.100

Kutlama Haberleri

kutlama haberleri ve güncel kutlama gelişmeleri, kutlama ile ilgili tüm video, kutlama fotoğrafları ve kutlama haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Özel Haber

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu eşliğinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması Sayapark AVM'de  gerçekleşecek.

Yurttan

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı işaret diliyle kutladı.

Gündem

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamaların olmayacağını, kutlamaların Taksim'in dışındaki bir alanda olacağını duyurdu.

Özel Haber

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer CHP’nin 23 Nisan kutlamalarına katıldı.

Yurttan

Mersin’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Yurttan

Mersin'in Silifke ilçesinde erik toplayan işçiler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını erik bahçesinde kutladı.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.

Özel Haber

Yenişehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 20-21 Nisan tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi'nde çeşitli eğlence ve öğrenme...

Özel Haber

Dünya Tiyatro Günü, 1961 yılında Uluslararası Tiyatrolar Birliği (International Theatre Institute, ITI) tarafından başlatıldı ve her yıl 27 Mart'ta dünya...

Özel Haber

Nevruz, baharın başlangıcını, doğanın yeniden doğuşunu ve uyanışını simgeler. Bu bayram, aynı zamanda yenilenme, umut, barış ve dostluk gibi değerlerin...

Özel Haber

21 Mart'ta, Dünya Ormancılık Günü ve Nevruz Bayramı vesilesiyle Mersin'de düzenlenecek fidan dikme etkinliği ve bayram kutlamasına katılım çağrısı yapıldı.

Genel

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Mersin’e gelişinin 101’inci yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.