• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.140

Özgürözel Haberleri

özgürözel haberleri ve güncel özgürözel gelişmeleri, özgürözel ile ilgili tüm video, özgürözel fotoğrafları ve özgürözel haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Siyaset

CHP lideri Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı telefonla arayarak 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanması talebini yineledi.

Siyaset

CHP lideri Özgür Özel, "Centilmenlikten, iyi niyetten asla ve asla taviz vermeden, yenile yenile kazanmayı öğrendik. Kaybede kaybede kazanmayı öğrendik"...

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti olarak gelecek hafta kazandıkları belediyelerde uygulamaya koymak üzere 'israf ve tasarruf genelgesi' yayımlayacaklarını belirtti.

Siyaset

Özel, memleketi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde vatandaşlara seslendi: "Vatandaşın gündemi olmayan hiçbir gündem bizim de gündemimiz olmayacak."

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 8. Genel Başkanı olarak seçilmesinin ardından ilk ziyaretini memleketi Manisa'ya gerçekleştirdi.

Gündem

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimleri için oy verme işlemi saat 05.30 civarında...

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı’na adayı Özgür Özel, genel başkanlık seçiminde 40-50 delege önde olduklarını belirterek “Kazanacağımız görülüyor” dedi.