• USD 32,39
  • EUR 34,82
  • ALTIN 2.396,17
  • BİST100 10.209
  • BTC 59.779

Samsun Haberleri

samsun haberleri ve güncel samsun gelişmeleri, samsun ile ilgili tüm video, samsun fotoğrafları ve samsun haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Asayiş

Samsun'da bir evde elektrikli battaniye yangına sebep oldu. Faciada hastaneye kaldırılan 89 yaşındaki Remziye Bayraktar, hayatını kaybetti.

Çevre

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan ve 'doğal sit ormanı' olarak koruma altında olan 'Hacıosman Ormanı'na sadece bilim adamları girebiliyor. İçerisinde pek...

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun'da basın mensuplarıyla bir araya geldi ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Asayiş

Samsun'da internetten bıçak satışı yaptığı tespit edilen kişinin evinden yapılan aramada çok sayıda bıçak ve çeşitli boylarda 24 kılıç ele...

Gündem

Samsun'da 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Elif Coşkun KYK yurdundaki banyoda bornoz ipi ile asılı halde bulundu.

Asayiş

Samsun'un Canik ilçesinde dedesinin mezarına 156 gram uyuşturucu sakladığı belirlenip, gözaltına alınan C.A., jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Asayiş

Samsun'da Ukrayna asıllı bir kadın evindeki yatağında ölü olarak bulundu.

Asayiş

Samsun'un Bafra ilçesinde 15 yaşındaki Yiğit Öztürk, Emir Efendi Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yaşamını yitirmiş halde bulundu.

Asayiş

Samsun'un Havza ilçesinde, traktörden kayan su borularının üzerine düştüğü işçiler hayatını kaybetti.

Spor

 Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sporcusu Alperen Berber, U20 Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası 82 kiloda rakiplerini geride bırakarak Avrupa ikincisi oldu.

Asayiş

Samsun'da 3 çocuk annesi Ayfer Odabaş, yakınları tarafından evinde ölü bulundu