• USD 32,41
  • EUR 34,84
  • ALTIN 2.396,42
  • BİST100 10.209
  • BTC 59.467

Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Yurttan

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki teknenin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan panik anları kameraya yansıdı.

Gündem

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Partili Ali Murat Bucak'ın kazandığı seçimin yenilenmesine karar verildi.

Yurttan

Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde, dün geceki kavgada Halil Deveci’nin (43) ardından akrabası Muhammed Deveci (14) de bu sabah tedavi...

Gündem

Şanlıurfa'da, Yeniden Refah Partisi'nden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, mazbatasını alıp görevine başladı.

Gündem

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde AK Parti'nin itirazı sonrası belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimleri iptal edilerek, yeniden yapılmasına karar verildi.

Asayiş

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken, hasar gören araçları ise vatandaşlar sallaya sallaya çekiciye yüklemeye çalıştı.

Gündem

 Şanlıurfa'nın Suruç Kaymakamı İbrahim Güneş, Cumhuriyet ile aynı yaşta olan Rabia Coşkun'u ziyaret ederek, elini öptü. Rabia nine, evlendiği gün...

Asayiş

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunda minibüsle kamyon çarpıştı: 5 ölü, 5 yaralı

Asayiş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir şahıs, yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eski eşini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü.

Gündem

Şanlıurfa'da, kaçak bir medreseye gönderildiği belirtilen 12 yaşındaki Abdulbaki Dakak'ın ölümü Meclis gündemine taşındı.

Siyaset

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hürriyet Mahallesinin kangrenleşen tapu sorununu çözüme kavuşturarak ilk tapuyu hak sahibine teslim etti.

Gündem

Son dakika haberine göre;Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.