• USD 32,34
  • EUR 34,88
  • ALTIN 2.390,60
  • BİST100 10.277
  • BTC 63.388

Siber Haberleri

siber haberleri ve güncel siber gelişmeleri, siber ile ilgili tüm video, siber fotoğrafları ve siber haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde icra edilen ‘Sibergöz-35’ operasyonları çerçevesinde 48 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Gündem

DSÖ bünyesinde “Okul Çağındaki Çocuklarda Sağlık Davranışları” (HBSC) temalı araştırma her dört yılda bir gerçekleştiriliyor.

Özel Haber

Yüksek teknoloji dolandırıcılıkla mücadelede, güvenilir kaynaklardan alım yaparak ve cihazları düzenli olarak kontrol ederek kişisel bilgilerinizi koruma altına almak hayati...

Eğitim

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilere yönelik siber farkındalık eğitimi verdi.

Yaşam

Siber korsanların telefonunuzdan kolayca veri toplamasına neden olan bazı hatalar var. Bu hataları en aza indirmek, kişisel verilerinizin korunması konusunda...

Asayiş

 Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, konteynerlerde kalan depremzedelere siber suçlarla ilgili bilgilendirme yaparak, uyarılarda bulunuyor.

Asayiş

' Mersin İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşları dolandıran (4) şahsı kıskıvrak yakaladı.

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son bir yılda yaptığı çalışmalarla birçok suçluya işlem yaptı.