• USD 32,22
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.444,95
  • BİST100 10.219
  • BTC 60.999

Süper lig Haberleri

süper lig haberleri ve güncel süper lig gelişmeleri, süper lig ile ilgili tüm video, süper lig fotoğrafları ve süper lig haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig’in 34. haftası yarın oynanacak Adana Demirspor - Galatasaray maçıyla başlayacak. Hafta, 27 Nisan Cumartesi günü de Fenerbahçe...

Spor

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) normal sezonu 3. sırada tamamlarken, Süper Lig hedefi için play-off oynayacak.

Spor

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, ziraat mühendisi bulundurmama nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalandırıldıklarını duyurdu.

Spor

Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Beşiktaş - Ankaragücü mücadelesini VAR koltuğunda Hollandalı hakem Dennis Johan Higler oturacak.

Özel Haber

Çukurova Basketbol, ING KBSL 2024 finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding ile Mersin'de, ücretsiz girişli bir maçta karşılaşacak.

Spor

Süper Lig’in ilk yabancı VAR hakemi belli oldu. Bugünkü Ankaragücü-Gaziantep maçında VAR hakemi olarak İspanyol Mario Melero Lopez görev yapacak.

Spor

FIFA, Süper Lig’ten 5, 1. Lig’den 1 takıma transfer yasağı verdi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda Samsunspor ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Hatayspor'un 1-0 üstünlüğüyle geçildi.

Spor

Süper Lig'de bugün oynanacak Kasımpaşa-Galatasaray karşılaşmasında Bülent Birincioğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinde ise Onur Özütoprak VAR hakemi olarak görev alacak.

Spor

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

Spor

Türkiye’de 2023-2024 futbol sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi sona erdi.

Spor

Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak dev maçta Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor.