14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından alınan sonuçlar Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) değişim beklentilerinin seslendirilmesine neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun seçimlerin ardından yaptığı 'değişim' çıkışı ise Türkiye'nin gündeminde önemli yer tuttu. İmamoğlu'nun çıkışı sonrası CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekilli Özgür Özel de ''Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum' açıklamasıyla dikkat çekmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, partinin kurultay süreci ile ilgili görüşme gerçekleştiriyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki görüşmede, yerel seçim, ve kurultay süreci, takvim, adaylık gibi başlıkların masada olması bekleniyor.

Haber Global Muhabiri Saliha Çolak, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi öncesi son kulis bilgilerini aktardı.

Çolak görüşmenin yerinin ise son ana kadar sır gibi saklandığını belirterek, buna ilişkin kulis bilgileri şöyle aktardı:

'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'dır. Belediye başkanlarından biridir. Bunda olağanüstü anlam aramamak gerekir. Basının ilgi odağı olması istenmiyor. O nedenle görüşmenin yeri saklanıyor. Bunun sıradan bir belediye başkanı ve genel başkan görüşmesi olduğu yansıtılması çabası var. O yüzden yer gizleniyor.'

'İsrail'i Boykot' Talebini Kabul Eden Rektör Görevden Uzaklaştırıldı 'İsrail'i Boykot' Talebini Kabul Eden Rektör Görevden Uzaklaştırıldı

GÖRÜŞME AHLATLIBEL'DE

Daha sonra görüşmenin Ahlatlıbel'de yapılacağı öğrenildi. (gerçek gündem)

Editör: Haber Merkezi