Tuğçe Dokumacı

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. açılış yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir mesajla kutladı.

Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, "Egemenliğin kayıtsız, şartsız millette devredildiği ve millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. " dedi.

Mersin İdman Yurdu Yeni Teknik Direktörle Anlaştı Mersin İdman Yurdu Yeni Teknik Direktörle Anlaştı

Özdemir, Atatürk'ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözüyle, 23 Nisan 1920’de milli egemenliği ilan ettiği ve Cumhuriyetin temelini attığı bugünün, tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiğini vurgulayarak,  "Bugünün küçüğü, yarının büyüğü olan çocuklarımız geleceğimizin mimarı olacaktır. Bu nedenle çocuklarımızı ve haklarını korumak, geleceğimizi korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bağımsızlığımızın ve vatanımızın korunması için canını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı. 

Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, geleceğin teminatı olan tüm çocukları sevgiyle kucakladığını, çocuk haklarının güvence altına alındığı bir dünya dilediğini, belirterak tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı