Ahmet Sütcü

Mersin'e Bir Uyarı Daha: Mersin ve Adana'nın Kuzeyinde Şiddetli Yağışlar Bekleniyor Mersin'e Bir Uyarı Daha: Mersin ve Adana'nın Kuzeyinde Şiddetli Yağışlar Bekleniyor

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Meclis Başkanı Hamit İzol ve diğer heyet üyeleri, Rus - Türk İş İnsanları Birliği üyeleriyle buluşarak inşaat, tekstil, gıda ve turizm gibi çeşitli sektörlerde işbirliği potansiyelini ele aldı. Özellikle Mersin'deki Kargıcık Turizm Projesi'nin sunumu ilgiyle karşılandı.

Aynı zamanda, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Meclis Başkanı Hamit İzol ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç ve Ticaret Ataşesi Hüseyin Bilgiçoğlu ile bir araya geldi. Bu toplantıda, Rusya'nın ekonomik durumu ve Türk yatırımlarıyla ilgili geniş kapsamlı bir değerlendirme yapılarak, olası Rus yatırımcıların Mersin'e çekilmesi konusunda stratejiler tartışıldı. Bu görüşmeler , Türk ve Rus iş dünyaları arasındaki işbirliğini güçlendirme yönünde önemli adımlar atılmasına katkı sağladı.

Kaynak: Ahmet Sütcü