Gamze NUr Yavuz

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gazze'deki ihtiyaç sahibi insanlara destek olmak amacıyla önemli bir adım attı.

19 Mayıs’ta Bir Etkinlik Daha: Masa Tenisi Müsabakaları 19 Mayıs’ta Bir Etkinlik Daha: Masa Tenisi Müsabakaları

Toroslar Halk Eğitim Merkezi'nde çanta dikim atölyeleri kuruldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un yerinde incelemelerde bulunduğu atölyeler, Millî Eğitim Bakanlığı'nın Gazze'ye yardım etme konusundaki kararlı tutumunun bir yansıması olarak öne çıkıyor.

G Fp1 Ol8 Ww A Ac0X G

Bu sosyal sorumluluk projesi, Gazze'de yaşayan insanların günlük ihtiyaçlarını bir nebze olsun hafifletmeyi hedefliyor. Atölyede, yerel halk ve öğrenciler tarafından çeşitli çantalar dikiliyor. Bu çantalar, Gazze'ye gönderilerek bölge halkının kullanımına sunulacak. Proje, sadece fiziksel yardım sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda iki toplum arasında köprüler kurarak uluslararası dayanışmanın ve empatinin güçlendirilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

G Fp1 Ny Xg A A W H R8

Toroslar Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen bu anlamlı proje, Mersin'deki vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgisini çekiyor. Gönüllüler, Gazze'ye yardım etmek için bir araya gelerek, sevgi ve emeklerini çantalar aracılığıyla bölgeye ulaştırıyor. Proje, aynı zamanda katılımcılara yardımlaşma, dayanışma ve empati gibi değerleri pratiğe dökme fırsatı sunuyor.

Gazze'ye yönelik bu yardım kampanyası, uluslararası toplumda da takdirle karşılanıyor. Gazze'deki zorlu yaşam şartları göz önünde bulundur

Editör: Devrim Kartal