Kadri Duman

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 3-4 Haziran tarihleri arasında Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde gerçekleştirilen "Okul Sporları Gençler Bocce Türkiye Şampiyonası"nda Mersin’i temsil eden gençler büyük bir başarıya imza attı. Genç kadınlar kategorisinde yarışan Özel Dizge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Koleji ve genç erkekler kategorisinde mücadele eden Hüseyin Okan Merzeci Anadolu Lisesi, Türkiye şampiyonu olarak gururlandırdı.

Şampiyonada Mersin ilini temsil eden her iki takım da yoğun ve disiplinli bir hazırlık sürecinin ardından Türkiye'nin en iyileri arasında yerini aldı. Bocce, son yıllarda ülkemizde popülerliği artan ve strateji ile kesinlik gerektiren bir spor dalı olarak dikkat çekiyor.

G Pjd Nb Y X M A A Xn Wz

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün açıklamasında, sporcuların ve eğitmenlerin özverili çalışmaları sonucu elde edilen bu başarının, genç sporcular için büyük bir motivasyon kaynağı olduğu belirtildi. Ayrıca, kurum antrenörü Kudbettin Usul ve beden eğitimi öğretmeni Yılmaz Temelli'nin rehberliğindeki takımların bu başarısı, diğer genç sporcular için de ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Mersin Barosu'ndan "Yasalar Uygulansın, Kadın Cinayetleri Son Bulsun" Çağrısı Mersin Barosu'ndan "Yasalar Uygulansın, Kadın Cinayetleri Son Bulsun" Çağrısı

G Pjd Iy M Wk A A E E Fw

Etkinlikte Mersin’i temsil eden sporcular, teknik becerileri ve takım çalışmasıyla dikkat çekerek önemli bir başarıya daha imza atmış oldular. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuları, antrenör Kudbettin Usul ve beden eğitimi öğretmeni Yılmaz Temelli'yi tebrik ederken, başarıların devamını diledi.

Bu başarı, Mersin'deki spor faaliyetlerinin gençler arasında nasıl olumlu bir etki yaratabileceğinin güzel bir örneği olarak kayıtlara geçti. Şampiyona sonrasında Mersinli gençlerin daha büyük spor etkinliklerinde de başarılar elde etmeleri bekleniyor.

Kaynak: Kadri Duman