Özde Değil! Sözde Barınaklar Özde Değil! Sözde Barınaklar

Devrim KARTAL

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün duyurduğuna göre, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Ankara'daki Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen "2024 Avrupa Çoklu Taekwondo Oyunları"nda Mersinli sporcular büyük bir başarı gösterdi.

G Owp8Fi Wc A Ai Fa T

37 ülkeden 1500'e yakın sporcunun yarıştığı oyunlarda Mersinli sporcular, iki gümüş ve dört bronz olmak üzere toplamda altı madalya kazandı.

Büyük kadınlar kategorisinde Şenizcan Aras 57 kg'da gümüş, Öykü Özbey aynı kiloda bronz madalya alırken, genç kadınlar kategorisinde Ayşe Orhan 48 kg'da gümüş madalyanın sahibi oldu.

G Owp2Az Xc A A U Sa C

Genç erkeklerde Siraç Dolaş 48 kg'da, yıldız erkekler kategorisinde ise Umut Erdem Karataş 45 kg'da bronz madalya kazandılar.

Mersinli sporcuların bu başarısında antrenörler Fatih Serçe, Fuatcan Aldemir ve Faruk Orhan'ın büyük katkıları olduğu belirtiliyor. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuları ve onların başarılarında rol oynayan antrenörleri kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

G Owp9W J W A A A X0E M

Bu başarı, Mersinli sporcuların uluslararası arenada taekwondo dalında gösterdiği üstün performansın bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: Devrim Kartal