Devrim KARTAL

Mezitli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Tandır Evi'ne ilişkin gündeme düşen haberler kapsamında bir açıklama yapma gereğinde bulunduğunu belirterek kamuoyu bilgilendirme mesajı yayınladı.

Meritli Beliediyesi, Tandır Evi'ni yenileyerek ranta değil, halka hizmet amacıyla yeniden faaliyete geçireceğini bildirdi. Bu işletmenin önceki dönem "Gönüllü Evleri" çatısı altında kira ve fatura ödemeden rant uğruna işletildiğinin altını çizerek; geçmiş dönemde belediyeye ait olup,  şahıslara tahsis edilen tüm işletmeler hakkında faaliyete başlandığı açıklandı. 

Termonükleer Silahların Yıkıcı Gücü Termonükleer Silahların Yıkıcı Gücü

Mezitli Belediyesi amacının, belediyeye ait olan işletmeleri işgal edenlerin elinden almak ve belediye bünyesi altında faaliyetlerine devam ettirmek olduğunu vurguladı.

Tandirevi1

Tandır Evi'ni yenileme çalışmalarına başladıklarını bildiren Mezitli Belediyesi, şu ifadelere yer verdi: 

"Mezitli Belediyesi olarak, 'Tandır Evi'nde çalışan tüm kadınlara istihdam sağlayacak, söylendiği gibi işten çıkartılmalar asla söz konusu olmayacaktır. Halkımızın daha uygun fiyata, daha kaliteli hizmetten faydalanacağı 'Tandır Evi'miz mevcut düzeniyle ve emekçi kadınların ellerinin, emeklerinin birleşmesiyle ortaya çıkan ekmeklerimiz ile en kısa sürede kaldığı yerden sizlere hizmet vermeye devam edecektir."

Editör: Devrim Kartal