Gamze Nur Yavuz

Mezitli Belediyesi, Ramazan ayının yaklaşmasıyla beraber ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım kolisi dağıtımına başladı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bu yıl da geleneksel hale getirilen Ramazan kolisi yardımının başvuruları açıldı.

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, 444 21 99 numaralı telefon üzerinden 1023, 1024, 1025 ve 1026 dahili numaraları arayarak bilgi alabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.

G H P4 J Ah X U A E J Ui

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın öncülüğünde gerçekleşen bu sosyal yardım programı, toplumun dayanışmasını ve yardımlaşma ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor. Ramazan kolileri, içerisinde temel gıda maddeleri ve Ramazan ayının vazgeçilmezleri olan özel ürünleri barındırıyor.

Gençler Arasında Artan Teknoloji Bağımlılığının Olumsuz Etkileri Gençler Arasında Artan Teknoloji Bağımlılığının Olumsuz Etkileri

Vatandaşların Ramazan ayını huzurlu ve sağlıklı geçirmeleri için başlatılan bu anlamlı yardım kampanyasına katılmak isteyen herkesin, belirtilen iletişim kanalları üzerinden başvurularını yapabilecekleri hatırlatıldı.

Kaynak: Gamze Nur Yavuz