Seren SABUNCU

Hava muhalefeti nedeniyle rötar yapacak uçağın bekletilmesine tepki gösteren vatandaşa, Hazine ve Maliye Bakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni döneminde AKP Mersin Milletvekili olarak görev yapacak olan Nureddin Nebati siyasi cevap vererek 'Hazmedin kardeşim, Cumhurbaşkanımız kazandı' dedi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) uçağında yolcular ile tartışma yaşadı. THY uçağının bekletilmesi üzerine Bakan Nebati ile yolcular arasında tartışma yaşandı ve Nebati vatandaşa, 'Hazmedin kardeşim, Cumhurbaşkanımız kazandı' dedi.

İstanbul Boğazı Gemi Trafiğine Açıldı İstanbul Boğazı Gemi Trafiğine Açıldı

THY'nin Ankara İstanbul seferini yapacak olan uçağın, hava şartları nedeniyle rötar yapacağı duyuruldu. Bazı yolcular, uçağın bekletilmesinin Nebati'den kaynaklandığını düşünerek tepki gösterdi. Uçakta bazı yolcular tarafından 'Hak, hukuk, adalet' sloganı da atıldı. Yaşanan tartışma sırasında Nebati ise yolculara, 'Hazmedin kardeşim, seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanımız kazandı. Bu kadar basit' diyerek karşılık verirken Nebati'nin bu söylemleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı ve gündem oldu.

Editör: Haber Merkezi