Gamze Nur Yavuz

Gözne'de  ‘Lozan Barış Şenliği’ Düzenleniyor Gözne'de  ‘Lozan Barış Şenliği’ Düzenleniyor

Mersin Cumhur İttifakı'nın adayı Serdar Soydan, sosyal medya üzerinden yaptığı bir çağrıyla tüm Mersinlileri, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 28 Ocak Pazar günü Mersin'de gerçekleştireceği mitinge davet etti. Soydan, birlik ve beraberlik mesajları vererek Mersin halkını bu önemli etkinliğe katılmaya çağırdı.

Soydan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Mersinliler, 28 Ocak Pazar günü yani bu pazar saat 13'de Millet Bahçesi yanında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı'mız Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin siz değerli Mersinlilerle buluşmasına ailenizle beraber davetimi sunuyorum. Birlik ve Beraberlik duygularımla pazar günü buluşmak dileğiyle," ifadelerini kullandı.

Bu miting, Mersin'de siyasi bir hareketlilik yaratması bekleniyor. Devlet Bahçeli'nin Mersin'de yapacağı konuşma, özellikle yerel ve ulusal gündemle ilgili önemli açıklamalar içerebilir. Miting, Cumhur İttifakı'nın Mersin'deki gücünü ve birlikteliğini sergileme fırsatı olarak da görülüyor.

dfgf

Editör: Ceren İnan