Acun Ilıcalı, Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girerek çuvalla yemek çaldığını açıkladı. Acun Ilıcalı, konuyla ilgili "Poyraz dere kenarı kamptan çıkarak, ciddi bir mesafe alarak, medeniyetin olduğu alana, bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla giriyor. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle dolu bir ev. Dominikli ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup yoluna devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek. Polis gelip Poyraz'ı alacak. Normal şartlarda durum bu, biz müdahale ediyoruz" dedi.

Sahra, sosyal medya hesabından ilk olarak paylaşım yapıp sonra sildiği gönderisinde Yasin'in olayın içinde olduğunu, ikisinin her zaman hırsızlık yaptıklarını ve kadın yarışmacılardan gizli yediklerini iddia etti.

Survivor Poyraz'ın hırsızlık olayıyla ilgili bomba ifşa! Sahra tek tek isim verdi - Resim : 2

Yılmaz Erdoğan Bunu Affetmedi! “Ekmeğimizi Yiyen İt” Yılmaz Erdoğan Bunu Affetmedi! “Ekmeğimizi Yiyen İt”

"YASİN BU İŞİN İÇİNDE"

Işık, paylaşımında "Yasin yüzde 1000 bu işin içinde! Ama yalan söylüyor. İkisi her zaman maalesef hırsızlık yapıyorlardı, her zamanki gibi. Furkan ve Hakan asla bu işin içinde değil onu söyleyebilirim. Her zaman kadınlardan gizli yiyorlardı" ifadelerine yer verdi.

Survivor Poyraz'ın hırsızlık olayıyla ilgili bomba ifşa! Sahra tek tek isim verdi - Resim : 3

Kaynak: İmece Gazetesi